Kattavat autokorjaamo -ja huoltopalvelut Helsingissä

Työt öljynvaihdosta määräaikaishuoltoihin, moottoriremontteihin ja ilmastointihuoltoon

Metsälän Autohuolto Malmi on nimensä mukaisesti Helsingin Malmilla toimiva autokorjaamo, joka tarjoaa monipuoliset autonkorjaus- ja huoltotyöt pitkän kokemuksen tuomalla rautaisella ammattitaidolla kaikenmerkkisiin henkilö- ja pakettiautoihin. Tuo autosi meille huoltoon tai korjattavaksi - meiltä saat alan kaikki palvelut pienistä huoltotöistä aina isoihin ja kattaviin remontteihin asti.

Ota yhteyttä tai aja suoraan korjaamon pihaan!

Kaikki palvelut vaihteistoremonteista jarrutöihin ja jakopäähuoltoihin

Reistaako vaihteistosi tai olisiko aika vaihtaa jarrupalat? Entä koska olet viimeksi tehnyt öljynvaihdon? Metsälän Autohuolto Malmi tekee nämä ja muut alan työt moottoriremonteista ja ilmastointihuollosta katsastuskorjauksiin nopealla aikataululla ja laadukkaalla työnjäljellä.

Olemme myös palveleva rengasliike JA RENGASHOTELLi

Palvelemme sinua kaikissa autosi rengasasioissa. Meiltä saa laadukkaat, kotimaisten maahantuojien toimittamat renkaat, sekä alumiini -ja pelvivanteet. Meiltä saat myös rengashotellipalvelun.

Tuulilasit

Uutena palveluna tarjoamme laadukkaat tuulilasit asennuksineen. Myös vakuutukseen menevät työt sujuvat joustavasti.

Me palvelemme sinua

Yksityisenä perheyrityksenä meille on tärkeintä ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen asiakkaillemme aina, työn koosta riippumatta. Soita jo tänään ja varaa meiltä aika autonkorjaukseen tai huoltoon - meiltä saat taatusti tarpeidesi ja toiveidesi mukaiset työt ammattitaidolla.

Soita ja varaa aika!